Advanced open water diving

Wilt u uw ervaring verder uitbreiden, verkenningsduiken doen en de opwinding ervaren na het behalen van uw PADI Open Water Diver brevet? Dan is de Advanced Open Water Diver cursus een logische stap!!

De Advanced Open Water Diver-cursus helpt u meer zelfvertrouwen te krijgen en uw vaardigheden uit te bouwen zodat u zich prettiger gaat voelen in het water. Dit is een goede manier om meer duiken te maken, en tevens te blijven leren onder toezicht van uw PADI Instructeur. Tijdens deze cursus maakt u 5 adventure-duiken.

Bij elke adventure-duik komen de typische kenmerken van deze duik aanbod; praktische en fysiologische aspecten van een diepduik, op welke manieren kunt u uw compas gebruiken, welke andere navigatiemogelijkheden heeft u tot uw beschikking, etc. Elke duik die gemaakt wordt tijdens deze cursus, mag aangemerkt worden als de eerste duik van desbetreffende PADI Specialty cursus!!
In de winkel ligt het studiepakket Adventures in Diving en de daarbij behorende DVD voor uw klaar. De diverse Adventure-duiken worden hierin besproken en verder toegelicht.

De minimale leeftijd voor het behalen van het Advanced Open Water Diver brevet is 15 jaar. PADI biedt echter ook kinderen van 12 jaar de mogelijkheid om dit brevet te halen, wanneer zij reeds in bezit zijn van het Junior Open Water Diver brevet. Min. leeftijd:15 jaar of 12 jaar (junior)

Vereisten:

  • PADI Open Water Diver (of een kwalificerend brevet van een andere opleidingsorganisatie)
  • Bij inschrijving voor de cursus ontvangen wij graag van u de volledig ingevulde medische verklaring
  • Kosten: € 255,-  per persoon, inclusief lesmaterialen en brevet.
  • Heeft u geen eigen duikmaterialen, dan kunt u die voor € 40,-  p/d huren.
  • Groepskorting in overleg.