Fun (boot) dive evenement:

1st2dive is een sportieve organisatie opgericht in 1-5-2004, Wij organiseren actieve programma’s voor groepen vanaf 5 personen. Deze programma’s zijn speciaal ontwikkeld om met een groep gezamenlijk activiteiten op een unieke manier te kunnen beleven. De programma’s variëren qua intensiteit, waardoor we aan veel wensen kunnen voldoen. De aspecten als creativiteit, samenwerking en plezier spelen een belangrijke rol binnen de programma’s van 1st2dive.
Fun(boot) duikevenementen:

Wij organiseren (boot) duikevenementen voor bedrijven en groepen als dag(deel), meerdaags of weekend programma. Al of niet met een PADI Divebrevet afgesloten.

Gezellig samen een (proef)duik maken met een groep vrienden, je familie of collega’s. Zeer geschikt voor bijvoorbeeld personeels-en andere verenigingen, scholen, (familie)feesten.

Duiken kan ook deel uitmaken van een cursus (teambuilding), training, vergadering, project (kick-off), sportdag, jubileum of een party. Een uurtje tussendoor of als dagafsluiting.

Uw evenement wordt door ons op maat gemaakt onder begeleiding van ervaren instructeurs. Indien gewenst kunnen wij uw accommodatie geheel verzorgen; een hotel met zwembad of direct aan de Grevelingen bijvoorbeeld. Een duikevenement kan ook op vrijdagavond in het zwembad van Maassluis plaatsvinden, met gezellige bar en restaurant.

Ons bedrijf (gevestigd in Schiedam net naast de Benelux-tunnel) beschikt over een ruime instructie zaal en een kleine bar, welke u ook kunt huren voor een receptie of feest e.d.

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de vele mogelijkheden aan te geven en om uw wensen te bespreken OF U komt bij ons langs bij ons op locatie.

Bel ons voor een afspraak !

Tel: 010-223 41 51 of 061 888 00 50 of stuur een e-mail naar: info@1st2dive.nl