Junior open water diving

De Junior Open Water Diver is hét basisbrevet voor de jonge duiker. Lijkt duiken je leuk doe dan mee met de cursus! Je zal zien hoe leuk het is om de onderwaterwereld te ontdekken. Bij de Junior Open Water Diver heb je les met je leeftijdsgenootjes en dat maakt het wel zo gezellig.

De Junior Open Water Diver bestaat uit 5 theorie-, en zwembadsessies. Je neemt zelf thuis in je eigen tempo het boek door zodat tijdens de theorielessen gekeken kan worden naar de knelpunten zodat daar extra uitleg over gegeven kan worden.

Naast de zwembadsessies worden er natuurlijk buitenduiken gemaakt. Je maakt 4 opleidingsduiken. Alle oefeningen die je in het zwembad voor het eerst aanleert zal je gaan herhalen in het buitenwater, zodat je na afronding van alle duiken een goede basis hebt opgebouwd.

De Junior Open Water cursus is er voor iedereen van 10 tot 15 jaar. Je hoeft nog geen duikervaring te hebben. Je moet water leuk vinden en gezond zijn, dat is alles.

  • Cursusprijs per persoon € 350,-  het lesmateriaal en het gebruik van het duikmateriaal is inbegrepen.
  • Groepskorting in overleg.

Na brevettering heb je een brevet waarmee je wereldwijd mag duiken tot een diepte van 12 meter onder begeleiding van een duikende ouder, of een gebreveteerde PADI assistent (zoals PADI Divemaster, PADI Instructeur).

Na je vijftiende kan je het brevet laten omzetten naar een Open Water Diver brevet en vervallen de diepte restrictie en mag je duiken met een willekeurige  buddy binnen de grenzen van je behaalde brevet.