PADI 1st2dive Rescue Diver cursus

Het Padi Rescue Diver programma leert je het belang van preventie en het handelen in noodgevallen met behulp van diverse leermiddelen voor zelfstudie en praktijkoefeningen. Diverse hoofdstukken over bijvoorbeeld zelfredzaamheid, stress, eerste hulp bij duikongevallen, handelen in noodgevallen, problemen met de uitrusting en diverse onderwerpen bereiden je voor op het handelen in noodgevallen op/in en aan het water maar natuurlijk kun je het ook gebruiken op je werk en thuis.

Het ontwikkelen van de theoretische kennis gebeurt met name door zelfstudie met behulp van het PADI Rescue Diver Manual en de video. Voordat de training in het water begint, wordt de theoretische kennis met de instructeur doorgenomen. Tijdens de duiken in het buitenwater ga je de in de theorie geleerde technieken toepassen in gesimuleerde praktijkoefeningen. Deze oefeningen geven je het gereedschap en het zelfvertrouwen om de vaardigheden toe te passen in een noodsituatie. Verder zal je in het vervolg veel bewuster zijn van je omgeving. 
Wat kost een duikcursus? Uitrustingen zijn apart te huur tegen speciale 1st2dive prijzen. Uiteraard kan je verschillende materialen proberen. Dit maakt het gemakkelijker om te kiezen als je zelf duikspullen wilt kopen in onze duikwinkel. (duikwinkel)

Bij duikschool 1st2dive kan je op de snelste en beste manier je PADI brevet halen.
Wij geven deze duikcursus vanuit de PADI duikcentrum !st2dive in Schiedam.

Na het behalen van je PADI Rescue Diver brevet, ben je klaar voor het echte werk om een PADI PRO (professional) te worden. doe nu de PADI Divemaster cursus en wordt lid van ons team!

Wanneer kan jij deze cursus doen?

Zit je datum er niet bij??? Mail dan voor andere opties.

BEREID JE VOOR OP SERIEUS PLEZIER !!!!!!!!!!!! Boek nu!!

 

klik hier voor het cursusaanbod

 

 

Minimale Deelname eisen

Om mee te doen met de PADI Rescue Diver-cursus moet je:

  • 12 jaar of ouder zijn
  • PADI Adventure Diver zijn (of een kwalificerend brevet van een andere organisatie bezitten)
  • Binnen de voorafgaande twee jaar een opleiding in eerste hulp en reanimatie hebben gevolgd of een nog geldig diploma hebben (Vraag je instructeur naar reanimatie- en eerste hulpcursussen van Emergency First Response)
  • Kosten 3 theorie avonden en 2  buitenwater dagen  € 369,=
  • inclusief Zwembad (Maasluis/ Vlaardingen/Alblasserdam)