Geplaatst op

PADI divecenter 1st2 dive Open Water Scuba Instructor (OWSD) duikopleiding

PADI divecenter 1st2 dive Open Water Scuba Instructor (OWSD) duikopleidingPadi-Dive-Center-1st2dive

Het echt serieuze werk. Na deze cursus ben jij een echte PADI professional. Een volwaardige duikinstructeur! In 10 dagen leer je alles over de theorie, de praktijk en de regels van het lesgeven. Op het hoogste niveau wordt alle theorie herhaald. Daarna ga je naar het PADI examen. Als je slaagt, ben je 1 van het team.

Bij PADI divecenter 1st2dive te Schiedam kan je op de snelste en beste manier je PADI brevet halen.

Padi-GoPro

 

 

 

Wij bieden IDC pakketten aan.
*IDC AI kandidaten voor (4 + 2 dagen) | Kosten € 799,=
*IDC Bronze voor (8 + 2 dagen) | Kosten €999.=
*IDC Silver voor (9 + 2 dagen) | Kosten €1199.=
*IDC Gold voor(12 + 2 dagen)  | Kosten €1599.=
*Excl. boekenpakket, brevetkosten aan PADI.

IDC Bronze is een hele complete IDC inclusief voorbereidingsdag. Hierbij kijken we samen of alle nodige skills en theorie uit de Divemaster cursus er nog goed in zitten. Omdat je je EFRI brevet al in je bezit hebt, hoef je dit niet apart te doen.
IDC Silver is hetzelfde als de IDC Bronze maar met de EFRI cursus erbij.
IDC Gold is hetzelfde als de IDC Silver maar met het gedeelte met 5 specialtys inclusief.

Omdat wij het gehele jaar duikcursussen geven en met een goed team werken ben je bij ons aan het juiste adres om dit traject snel af te leggen. Belangrijker dan de snelheid van het traject is eigenlijk de kwaliteit van de opleiding. Wij leiden alle deelnemers op als ons eigen personeel. Dus niet alleen de uitvoeringsvereisten van PADI zijn belangrijk. Nee, wij willen professionals opleiden die wij zelf ook zouden willen hebben. Wij zorgen voor een PADI Course Director die je 7 dagen in de week kan begeleiden. Dus niet part time met vaste tijden. Nee, samen maken we een traject!! In Divecenter 1st2dive hebben we alle faciliteiten om je gemakkelijk naar je doel te begeleiden. Na het behalen van je PADI OWSI instructeurs brevet, kan je bij ons meteen verder gaan voor je PADI MSDT. Door het aanleren van 5 PADI Specialtys, ben je PADI Master Scuba Diver Trainer. Dat is het voordeel van een Full-time PADI Course Director. Geen wachttijden. Wanneer kan jij deze cursus doen?

Tijd en data in overleg. Mail voor opties: info@1st2dive.nl

Interessant is het feit, dat dit een beroepsopleiding is, die vaak fiscale voordelen biedt. Voor meer informatie kun je de site van de belastingdienst bezoeken of ons bellen.

Aanmeldingsformulier | schrijf je in!