Geplaatst op

PADI divecenter 1st2dive Assistent Instructor (AI) duikopleiding

PADI divecenter 1st2dive Assistent Instructor (AI) duikopleidingPadi-Dive-Center-1st2dive

Na het behalen van je Divemaster brevet heb je alle gelegenheid om als Staff mee te draaien. Wil je toch meer? Dan is de AI cursus de perfecte opstap. Hierbij leer je alles om te assisteren bij een cursus. Je leert ingrijpen, de perfecte duik skills en de theorie van de Divemaster wordt herhaald PLUS aangevuld met de PADI standards.

Padi-GoPro

 

 

 

PADI AI, Assistent Instructor

Aantal dagen: 4 dagen | Kosten: vanaf  389.=

Tijd en data in overleg.

Excl. boekenpakket.

Aanmeldingsformulier | schrijf je in!

Omdat wij het gehele jaar duikcursussen geven en met een goed team werken ben je bij ons aan het juiste adres om dit traject snel af te leggen. Belangrijker dan de snelheid van het traject is eigenlijk de kwaliteit van de opleiding. Wij leiden alle deelnemers op als ons eigen personeel. Dus niet alleen de uitvoeringsvereisten van PADI zijn belangrijk. Nee, wij willen professionals opleiden die wij zelf ook zouden willen hebben.

Na het behalen van je Divemaster brevet, heb je alle gelegenheid om lekker als Staff mee te draaien. Wil je toch meer kunnen doen tijdens het helpen met lesgeven, dan is deze cursus een mooie opstap naar meer. Je leert nu alles om te assisteren bij een cursus. zelf leren ingrijpen bij cursussen, perfecte duikskills en natuurlijk wordt de theorie van de Divemaster nog even herhaald. wel wordt de theorie nu uitgebreid met de PADI standerds. Omdat wij het gehele jaar duikcursussen geven en met een goed team werken ben je bij ons aan het juiste adres om dit traject snel af te leggen. Belangrijker dan de snelheid van het traject is eigenlijk de kwaliteit van de opleiding. Wij leiden alle deelnemers op als ons eigen personeel. Dus niet alleen de uitvoeringsvereisten van PADI zijn belangrijk. Nee, wij willen professionals opleiden die wij zelf ook zouden willen hebben.