Geplaatst op

PADI divecenter 1st2dive Aware duikopleiding

PADI divecenter 1st2dive Aware duikopleidingPadi-Dive-Center-1st2dive

De natuur is een prachtig ecologisch systeem waarbij alles met elkaar verbonden is. Ga je respectloos om met het een, dan heeft dat zijn weerslag op het andere. Tijdens onze Aware cursus hebben we als doel om elke cursist bewust te maken van de pracht der natuur en uit te leggen hoe je zo respectvol om moet gaan met alles dat ons gegeven is. Wij geven deze cursus vanuit ons PADI Divecenter 1st2dive te Schiedam en op locatie bij scholen en bedrijven.

logo-project_padi-awarePADI AWARE CLEAN-UP
In 2016 organiseren wij op een grote PADI AWARE clean-up. De datum moeten wij nog bepalen. Het plan is, om op het strand bij Oostvoorne locatie Stormvogel aan te pakken. Dit doen wij samen met iedereen die ook vindt dat de natuur en het onderwater leven bewaard moeten worden voor iedereen die nu leeft maar ook die straks leeft op onze mooie moeder aarde. Eerder hebben wij geholpen met een clean-up actie. Wat wij toen aantroffen was ongelooflijk. Containers vol rommel en afval tot aan kinderwagens en vrachtwagenbanden aan toe. Dit hoort niet in de natuur en daarom halen wij het weg.

Ben je een duiker? Doe met ons mee! Ben je geen duiker of wil je niet nat worden? Doe dan ook mee! Alle hulp is welkom. Er zijn geen kosten aan deze dag verbonden. Wel willen wij het Project Aware sponsoren door de helft van de verhuuropbrengst van onze materialen aan het goede doel te schenken. Ook gaan we proberen iedereen te overtuigen om een kleine bijdrage te geven. Mensen die het project een warm hart toedragen, kunnen een Padi Aware Pas aanschaffen tegen een kleine vergoeding die geheel ten bate komt van het project.

BBQ
Aan het einde van de dag gaan we met alle vrijwilligers en donateurs BBQ’en bij de Stormvogel. John en zijn vrouw (de eigenaars van de Stormvogel) vragen wij er zoals ieder jaar een prachtige afsluiting van te maken. De kosten (exclusief drankjes) zijn slechts € 12.50.- per persoon. De meerkosten van de BBQ worden gesponserd door Padi Divecenter 1st2dive alsook het welkomstdrankje. Er is altijd ruim voldoende vlees, vis, salades, patat en stokbrood.

Deelnemen, schrijf je hier in
– Clean-up dag gratis  (van de datum houden we je op de hoogte via de e-mail)
– BBQ  € 17,50

– Padi Aware Pas aanschaffen  € 0.00,-

Deze specialty telt voor duikers mee voor het PADI Master Scuba Diver brevet.

Aanmeldingsformulier | schrijf je hier in!