Geplaatst op

PADI divecenter 1st2dive Bubblemaker duikopleiding

PADI divecenter 1st2dive Bubblemaker duikopleidingPadi-Dive-Center-1st2dive

padi-first2dive_bubblemakerOok voor de jonge deelnemers vanaf 8 jaar, is er een duikprogramma: de PADI 1st2dive Bubblemaker kids cursus. Hierbij maken kinderen kennis met het duiken met perslucht in het ondiepe water van het zwembad. Zij kunnen daardoor de onderwaterwereld zelf ervaren! Dit programma bestaat uit een eenmalige introductieduik. Kinderen die meer willen, kunnen deze opvolgen met een aantal losse zwembadlessen. Daarbij gaan de kinderen samen met een duikinstructeur actief de magische onderwaterwereld ontdekken. Spelenderwijs leren ze omgaan met de duikuitrusting. Al snel kunnen zij bellen blazen met de ademautomaat en zweven over de bodem van het zwembad. Tevens leren kinderen spelenderwijs veel over de theorie.
Na afloop ontvangt de Bubblemaker een echt PADI-duikbrevet (of een certificaat, bij een introductieduik). Vanaf het 10e levensjaar kan de deelnemer het PADI Junior Open Water Brevet gaan halen. Vanaf 12 jaar kunnen kinderen zich aansluiten bij het PADI Sealteam.

Vereisten
– Minimaal 8 jaar, maximaal 11 jaar
– Goed kunnen zwemmen (minimaal A-zwemdiploma).
– Samen met ouders (of voogd) een Bubblemaker verklaring invullen en ondertekenen
– Als het kind in het medische gedeelte van de verklaring één van de vragen met “Ja” heeft beantwoord, dient de deelnemer zich eerst door een arts te laten keuren en toestemming te krijgen voor deelname.

Wanneer?
Het Bubblemaker programma wordt gegeven op vrijdagavond van 19.30 uur tot ongeveer 21.30 uur.
We maken hierbij gebruik van het zwembad De Dolfijn.

Inschrijven/kosten?  
Deelnemers kunnen zich inschrijven via onderstaande link aanmeldingsformulier. Deelname kost € 29,95 per kind per maand, voor dat bedrag kan een kind 4 x per maand les krijgen. Dit is inclusief de huur van de complete uitrusting, perslucht en het PADI certificaat. U hoeft dus zelf niets aan te schaffen. Let op! Pas na 1 jaar is het lidmaatschap per maand opzegbaar.

Lichamelijke beperking
Zijn kinderen met een lichamelijke beperking uitgesloten van duiken? Zeker niet! Onze inventieve instructeurs vinden een manier om ook kinderen met een lichamelijke beperking, kennis te laten maken met de wereld onder water.

Kosten
introductie € 35 euro
Cursus kosten 4 x per maand – kosten € 35,- euro per maand voor 5 maanden incl Bublemaker pakket.

Aanmeldingsformulier | schrijf je in!