Geplaatst op

PADI divecenter 1st2dive discover diving (proefduik)

PADI divecenter 1st2dive discover diving

Heb je je altijd afgevraagd hoe het zou zijn om onderwater te ademen? Als je weleens wilt duiken maar er nog niet klaar voor bent om een volledige duikcursus te volgen voor je duikbrevet, dan is het Discover Scuba Diving-ervaringsprogramma iets voor jou. Dit programma wordt aangeboden door PADI Center 1st2dive in een zwembad of het buitenwater. 1st2dive geeft het in Vlaardingen en Schiedam. De Discover Scuba Diving is geen cursus voor een duikbrevet maar een snelle en plezierige introductie in wat ervoor nodig is om de onderwaterwereld te verkennen. Let op!  duiken werkt verslavend.

Wanneer?
Elke woensdag en vrijdag op afspraak.

Hoe werkt het?
Schrijf je in of kom langs in onze winkel. Wij zorgen voor de duikmaterialen en de begeleiding, zelf zorg je voor zwemspullen, een oud T-shirt, een ingevulde medische verklaring.

Lichamelijke beperking
Zijn mensen met een lichamelijke beperking uitgesloten van duiken? Zeker niet! Onze inventieve instructeurs vinden een manier om ook mensen met een lichamelijke beperking, kennis te laten maken met de wereld onder water.

Kosten:
Introductieduik  in zwembad € 35,=  theorie zwembadduik 1 incl. huur duikmaterialen , PADI Discover Scuba Registratie. Indien u binnen 3 maanden inschrijft voor de PADI Open Water Diver opleiding krijgt u € 12,50 korting.

Introductieduik in het buitenwater € 150,-  theorie zwembadduik 1, PADI Discover Scuba Registratie. Indien u binnen 3 maanden inschrijft voor de PADI Open Water Scuba Diver opleiding krijgt u € 12,50 korting.

Waar?
Zwembad: Maassluis of Vlaardingen
Buitenwater: Oostvoornse meer of Zevenhuizenplas

Data & Aanmelden
Proefduik – woensdag en of vrijdag

Info & theorie Woensdag 17:00 uur – 18:30 uur
Zwembad Woensdag 19:00 uur – 20:00 uur
Info & theorie Vrijdag 18:00 uur – 19:30 uur
Zwembad Vrijdag 20:00 uur – 21:00 uur

Aanmeldingsformulier | schrijf je hier in!