Geplaatst op

PADI divecenter 1st2dive discover diving 2

PADI divecenter 1st2dive discover diving-2

Is duiken iets voor jou? Er is maar één manier om daar achter te komen: neem een proefduik. Bij 1st2dive kun je een proef duik maken in het zwembad. Je begint met een korte introductie over duiken en de basistechnieken. Dan ga je drie kwartier duiken. Onder toezicht zwem je rond en voel je hoe het is om gewichtloos te zweven. Na die eerste keer ben je waarschijnlijk meteen verslaafd!

Wanneer?
Elke vrijdag op afspraak.

Hoe werkt het?
Schrijf je in of kom langs in onze winkel. Wij zorgen voor de duikmaterialen en de begeleiding, zelf zorg je voor zwemspullen, een T-shirt waarin je kunt zwemmen en een ingevulde medische verklaring.

Lichamelijke beperking
Zijn mensen met een lichamelijke beperking uitgesloten van duiken? Zeker niet! Onze instructeurs vinden een manier om ook mensen met een lichamelijke beperking kennis te laten maken met de onderwaterwereld.

Kosten
De kosten bedragen € 45,- voor een avond + dagdeel

Inclusief
Introductieduik  in zwembad, theorie zwembadduik 1, PADI Discover Scuba Registratie. Indien u binnen 3 maanden inschrijft voor de PADI Open Water Scuba Diver opleiding wordt het gehele bedrag in korting gebracht op uw factuur.

Waar?
Zwembad: Maassluis/Vlaardingen/Alblasserdam.

Data & Aanmelden
Proefduik – woensdag en of vrijdag

Info & theorie Woensdag 17:00 uur – 18:30 uur
Info & theorie Vrijdag 18:00 uur – 19:30 uur
Zwembad Vrijdag 20:00 uur – 21:00 uur

Aanmeldingsformulier | schrijf je hier in!