Geplaatst op

PADI divecenter 1st2dive Equipment Specialist duikopleiding

PADI divecenter 1st2dive equipment specialist opleidingPadi-Dive-Center-1st2dive

In de PADI Equipment Specialist specialty leer je alles over het materiaal. Oftewel hoe je routinehandelingen dient te verrichten en hoe je het beste zorgdraagt voor het onderhoud en verzorging van je duikuitrusting. Ook krijg je tips om jouw uitrusting comfortabeler te maken. Het resultaat: je equipment is altijd in orde en je kunt snel reparaties verrichten om geen duik te hoeven missen. Kleine problemen kun je fixen, je weet hoe je inspeelt op een scheurtje in je duikpak of andere kleine schades.

Let op: je bent na het volgen van de PADI Equipment Specialist specialty niet bevoegd om zelf het jaarlijks onderhoud aan jouw of andermans automatenset, trimvest of duikfles uit te voeren. Dat dient door een professional gedaan te worden, omdat die beschikt over de juiste kennis, documentatie, gereedschappen en reserve materialen.

Wat zijn de toelatingseisen?
•    Minimaal 10 jaar oud.
•    PADI (Junior) Open Water Diver.

Wat zijn de kosten?
De cursusprijs bedraagt € 149,-.

Tijd en data in overleg

Wat zit er bij inbegrepen?
•    Gebruik van alle onderhoudsmaterialen.
•    ± 8 uur theorie/praktijk.
•    PADI Equipment Specialist brevet.

De PADI Equipment Specialist specialty telt natuurlijk ook mee als één van de 5 PADI specialty brevetten die je nodig hebt om het felbegeerde PADI Master Scuba Diver brevet aan te mogen vragen.

Aanmeldingsformulier |schrijf je hier in!