Geplaatst op

PADI divecenter 1st2dive Open Water Spoedcursus

PADI divecenter 1st2dive Open Water duikopleiding SpoedcursusPadi-Dive-Center-1st2dive

De PADI Open Water cursus is de start van iedereen die wil leren duiken. Na het succesvol afronden van deze PADI Open Water cursus beheers je de basisbeginselen van het duiken. Tevens mag je met het PADI certificaat op zak, zelfstandig duiken tot 18 meter diepte. De cursus bestaat uit de onderdelen Inschrijving, Theorie, Zwembad en Buitenduiken.

Inschrijving
Onderstaand schrijf je je online in. Natuurlijk bespreken we het cursusschema met je. Je weet dus precies wat er van je verwacht wordt. Onze ervaring is, dat cursisten het prettig vinden om een eigen snorkel set te hebben. Wij helpen je desgewenst met de aanschaf van zo’n passende set. Overigens zit het gebruik van alle materialen inbegrepen in je lesgeld. Maar wil je toch je eigen set dan helpen onze instructeurs je graag verder.

Theorie, Zwembad en de Buitenduiken
Voorafgaand aan het behalen van je theorie-examen, bereid je je thuis voor met je PADI Openwaterboek en online quizzen. Aansluitend volgt de praktijk. De eerste dag begint met 5 uur zwembad en theorie. De tweede dag begint met theorie examen gevolgd door  2 buitenwaterduiken. De derde dag bestaat uit 2 buitenwaterduiken. In het zwembad leren we je de duikersvaardigheden, opgebouwd van makkelijk naar uitdagend. Op deze manier raak je door en door vertrouwd met de apparatuur, de onderwateromgeving en de proeven op de som van de theoriecursus.

Cursuskosten:  3 dagen 869,- (minimum aantal deelnemers 2)

Tijd en data in overleg.

Inbegrepen: lespakket, gebruik duikmateriaal en brevetteringskosten.

Zwembadlocaties in: Maasluis/ Vlaardingen/Alblasserdam.

Vereisten: 10 jaar of ouder.

Nog jong en nog nooit gedoken? Kijken even naar de 1st2dive Bubblemaker kinder duikcursus

Wil je weten wat er alle georganiseerd wordt bij 1st2dive? Kijk bij de onze activiteiten!

Let op. Voorafgaand aan het oefenen in het water, moet je een ingevulde medische verklaring overlegd hebben. Als je ‘nee’ kunt antwoorden op alle vragen, heb je geen toestemming nodig van een arts. Als je ergens ‘ja’ invult, moet een arts het formulier ondertekenen en afstempelen. Mocht dit nodig zijn, regel het dan tijdig.

Aanmeldingsformulier | schrijf je hier in!