Geplaatst op

PADI divecenter 1st2dive Open Water duikopleiding

PADI divecenter 1st2dive Open Water duikopleidingPadi-Dive-Center-1st2dive

De PADI Open Water cursus is de start van iedereen die wil leren duiken. Na het succesvol afronden van deze PADI Open Water cursus beheers je de basisbeginselen van het duiken. Tevens mag je met het PADI certificaat op zak, zelfstandig duiken tot 18 meter diepte. De cursus bestaat uit de onderdelen Inschrijving, Theorie, Zwembad en Buitenduiken.

Inschrijving
Onderstaand schrijf je je online in. Natuurlijk bespreken we het cursusschema met je. Je weet dus precies wat er van je verwacht wordt. Onze ervaring is, dat cursisten het prettig vinden om een eigen snorkel set te hebben. Wij helpen je desgewenst met de aanschaf van zo’n passende set. Overigens zit het gebruik van materialen inbegrepen in je lesgeld op een bril, snorkel en vinnen na. Maar wil je toch liever een compleet eigen set, dan helpen onze instructeurs en medewerkers je graag verder.

Theorie, Zwembad en de Buitenduiken
Voorafgaand aan het behalen van je theorie-examen, bereid je je thuis voor met je PADI Openwaterboek en het maken van de vragen. Aansluitend aan elke theorieles  volgt de praktijkles. De elke dag begint met theorie en aansluitend gaan we het geleerde in de praktijk brengen. In het zwembad leren we je de duikersvaardigheden, opbouwend van makkelijk naar uitdagend. Op deze manier raak je door en door vertrouwd met de apparatuur, de onderwateromgeving en de proeven op de som van de theoriecursus.
Aanlsuitend volgen de 4 buitenwaterduiken die we samen met de cursisten plannen.

Cursuskosten: Prijs  E-Learning pakket  en 2 dagen 549,-

Spoedcursus/vakantiecursus:  Op afspraak  | Kosten: 649,- 
Tijd en data in overleg.

Inbegrepen: lespakket, gebruik duikmateriaal (excl. bril en snorkel) en brevetteringskosten.

Zwembadlocaties in: Maasluis/ Vlaardingen

Vereisten: 10 jaar of ouder.

Let op. Voorafgaand aan het oefenen in het water, moet je een ingevulde medische verklaring overlegd hebben. Als je ‘nee’ kunt antwoorden op alle vragen, heb je geen toestemming nodig van een arts. Als je ergens ‘ja’ invult, moet een arts het formulier ondertekenen en afstempelen. Mocht dit nodig zijn, regel het dan tijdig.

Aanmeldingsformulier | schrijf je hier in!