Geplaatst op

PADI divecenter 1st2dive super duikdag

PADI divecenter 1st2dive super duikdagPadi-Dive-Center-1st2dive

De super duikdag is niet gewoon een dagje duiken. Het is een belevenis. Deze duik vindt plaats in de Grevelingen of de Zevenhuizenplas. Onder begeleiding van een NOB of PADI instructeur ga je eerst in een zwembad kennismaken met de duikset en masker. Daarna ga je het Open Water in. We krijgen prachtige plekjes op onze radar waar vissen, krabben, kreeften zakpijpen, garnalen, mosselen, oesters, anemonen en anjelieren te vinden zijn. We weten de weg naar een prachtig rif en meer prachtige duik/snorkel plekken. Tegen je vrienden blijf je vertellen over het prachtige onderwaterleven dat in ons eigen Nederland te beleven is. Wij zorgen voor de duikmaterialen en de begeleiding, Zelf zorg je voor zwemspullen, een ingevulde medische verklaring en vervoer. Hoewel meestal wel gecarpoold kan worden.

Eisen
10 jaar of ouder
Gezond zijn: Voordat je mee het water in kan moet je een medische verklaring invullen. Als je ‘nee’ kan antwoorden op alle vragen, heb je geen toestemming van een arts nodig. Als je ergens ‘ja’ invult moet een arts het formulier ondertekenen en afstempelen. Mocht dit nodig zijn, regel het dan tijdig.

Lichamelijke beperking?
Heb je een lichamelijke beperking? Dit is geen probleem; we gaan graag de uitdaging aan en laten je zien dat er een oplossing te vinden is, waarbij je met je ongemak binnen veilige grenzen tóch kunt genieten.

Kosten
De kosten bedragen € 185,- inclusief gebruik duikmateriaal en alle kennis en ervaring inzake prachtige duikplekken.
Meebrengen: zwemspullen, oud t-shirt.

Groepen
Wil je met een groep deze prachtige ervaringsduik doen? Neem contact met ons op als je vragen hebt via: info@1st2dive.nl
of bel: 061 888 00 50

Aanmeldingsformulier | schrijf je hier in!