Geplaatst op

PADI divecenter 1st2dive Referal (pre- vakantie duikopleiding)

PADI divecenter 1st2dive Referal (pre- vakantie duikopleiding)

Je wilt leren duiken voor een vakantie maar het afmaken van de cursus in de Nederlandse Wateren spreekt je toch niet zo aan. Met de Vakantie Cursus kan je alvast starten bij ons met de theorie- & zwembadlessen en maak je de cursus af op je reisbestemming bij een lokale PADI duikschool. De voordelen zijn duidelijk: je leert de theorie in je eigen taal, het tempo is een stuk gemoedelijker (een les per week) en je hoeft niet tijdens je vakantie te studeren en in een zwembad te oefenen. Het afmaken van de cursus gebeurt in de tropische wateren en dat is precies waar je naar toe wilt.

Hoe Werkt Het?
Na het volgen van de drie Theorie- & Zwembadlessen krijg je van ons een certificaat mee dat door alle PADI duikscholen erkent wordt. Hierop staat wat je precies gedaan hebt en de instructeur aldaar gaat met je verder waar je gebleven bent. Tijdens de vier duiken op vakantie laat je zien dat je de vaardigheden die je bij ons in het zwembad geleerd hebt beheerst. De oefeningen zijn exact hetzelfde. Na afronding krijg je het PADI Open Water brevet en kan je de rest van je vakantie onderwater gaan als gebrevetteerd duiker!

Welke lokale duikschool raden jullie aan?
Wij zijn bekend met veel duikscholen over de hele wereld. Geef je bestemming aan ons door en wellicht kunnen we je aan een prettige school helpen. Kijk ook bij http://www.padi.com/ in de lijst met Divecenters. Het gebeurt overigens regelmatig dat Vakantie Cursisten uiteindelijk toch bij ons de cursus in Nederland willen afmaken. Dit kan natuurlijk altijd.

Waar kan ik me aanmelden?
Kom bij ons langs in de winkel of schrijf je hieronder online in. Je krijgt van ons de lesmaterialen (boek, dvd en logboek) en we regelen het papierwerk. We bespreken het cursusschema, zodat je precies weet wat er van je verwacht wordt. Als je dat wilt zoeken we een snorkelset voor je uit. Dit is niet verplicht, het gebruik van alle materialen is inbegrepen, maar het is wel prettig om zelf zo’n set te hebben. Daarna volgen de drie Theorie- & Zwembadavonden: Thuis bereidt je jezelf voor met het Open Water boek en de DVD. Deze worden kort besproken voor we het water in gaan. In het zwembad leer je de vaardigheden die een duiker moet beheersen. De oefeningen bouwen we rustig op van makkelijk naar uitdagend. Geleidelijk aan raak je vertrouwd met de apparatuur en de onderwateromgeving. Bij de derde les toetsen we je kennis met het Theorie-examen.

LET OP: De lessen worden in een Rooster vastgelegd en worden gehouden bij de 1st2dive Shop aan de Jan van Galenstraat 26, 3115JG Schiedam, Industriegebied de Vijfsluizen.

Eerst proberen?
Elk begin gaat gepaard met aarzeling, maar de gedeelde onwennigheid van je medecursisten zal je snel gerust stellen. Bij alle activiteiten krijg je de nodige begeleiding. Iedereen kan het, maar de een heeft soms wat meer tijd nodig dan de ander. Als je zeker wilt weten of duiken wel iets voor jou is, maak dan eerst een proefduik voordat je begint aan de cursus.

Vereisten
10 jaar of ouder, gezond zijn: Voordat je mee het water in kan moet je een medische verklaring Als je ‘nee’ kan antwoorden op alle vragen, heb je geen toestemming van een arts nodig. Als je ergens ‘ja’ invult, moet een arts het formulier tekenen en stempelen. Mocht dit nodig zijn, regel het dan tijdig.

Inbegrepen
Inclusief eigen lesboek, DVD, logboek en duiktabel (E-Learning ), duikapparatuur voor zwembad. En een doorverwijsbrief voor het buitenland.
Prijs:  379,00
Spoedcursus:  Op afspraak  | Kosten: 479,- 

Tijd en data in overleg.

Vragen?
Neem contact met ons op als je vragen hebt.

Aanmeldingsformulier | schrijf je hier in!