Geplaatst op

PADI divemaster 1st2dive MSDT Master Scuba Diver Trainer duikopleiding

PADI divemaster 1st2dive MSDT Master Scuba Diver Trainer duikopleidingPadi-Dive-Center-1st2dive

Als je eenmaal je MSDT hebt behaald en veel ervaring hebt in het lesgeven zul je zien dat onze Course Directors vaak wel een extra handje kan gebruiken bij het opleiden van instructeurs. Doe je Staff opleiding bij ons en je mag de Course Director bijstaan bij de IDC’s. Loop een gehele IDC mee en herhaal nog een keer je theorie. Leer het beoordelen van de IDC kandidaten en ga je gang. Nu mag je zelf ook AI kandidaten opleiden.

Padi-GoPro

 

 

 

Wij zorgen voor een PADI Course Director die je 7 dagen in de week kan begeleiden. Dus niet part time met vaste tijden. Nee,samen maken we een traject!! In de PADI Divecenter 1st2dive hebben we alle faciliteiten om je gemakkelijk naar je doel te begeleiden. Ook geven we deze opleidingen vanuit Divecenter 1st2dive te schiedam. Bij divecenter 1st2dive kan je op de snelste en beste manier je PADI brevet halen.

Interessant is het feit, dat dit een beroepsopleiding is, die vaak fiscale voordelen biedt. Voor meer informatie kun je de site van de belastingdienst bezoeken of ons bellen.

Wil je meer weten over dit traject? info@1st2dive.nl

Kosten: 2-3 dagen vanaf 499.=

Tijd en data in overleg.
Excl. boekenpakket.
Excl. brevetkosten aan PADI.

Aanmeldingsformulier | schrijf je in!