Verzenden en Levering

Wat is de levertijd?

Dit is afhankelijke van de levertijd van het product. Als het product voorradig is dan zal het binnen 48 uur bij u thuis afgeleverd zijn. De bestelling word verzonden wanneer alle producten voorradig zijn. U kunt er voor kiezen om de producten die wel voorradig zijn al te laten versturen. Dit kunt u melden bij de klantenservice. Als de levertijd overschreden wordt zal u per e-mail daarvan op de hoogte worden gebracht.

Wie levert mijn bestelling?

De bestelling worden geleverd door PostNL. De leveringen naar het buitenland worden door verschillende koeriersbedrijven geleverd, dit is per land verschillend.

Kan ik mijn bestelling op een ander adres ontvangen?

Het is mogelijk om uw bestelling te ontvangen op een ander adres dan uw factuur adres. In “Mijn 1st2dive.nl Account” kunt u uw afleveradres aanpassen naar het gewenste aflever adres. De factuur gaat dan gewoon naar uw factuuradres.

Kan ik de bestelde producten ook retourneren?

Uiteraard is het mogelijk om uw producten te retourneren. Dit mag binnen 30 dagen en de producten moeten ongebruikt in de originele verpakking zitten. Met het bijgeleverde retour formulier kunt u gemakkelijk alle informatie vinden om het pakket terug te zenden naar 1st2dive.nl.

Kan ik een product reserveren en ophalen bij 1st2dive.nl?

Natuurlijk kunt u een product reserveren en komen ophalen bij 1st2dive.nl. U kunt dan kiezen voor de optie “ Afhalen bij 1st2dive.nl”. Als uw bestelling voorradig is dan zullen wij gelijk uw bestelling klaarleggen zodat u hem de volgende dag kan ophalen.

Ik heb de verkeerde product(en) ontvangen, wat moet ik doen?

1st2dive.nl probeert ten alle tijden het juiste product naar u op te sturen. Natuurlijk kan het wel eens gebeuren dat wij per ongeluk de verkeerde maat/kleur naar u toezenden. Als u een verkeerde maat/kleur ontvangen heeft kunt het contact opnemen met de klantenservice van 1st2dive.nl. Dit kunt u doen via de e-mail (info@1st2dive.nl ) of bellen naar 0618-88 00 50