Divecoins spaarsysteem

Wat zijn Divecoins?
Divecoins zijn spaarpunten die u op verschillende manieren kunt verdienen en die u kunt inruilen tegen cadeaubonnen die u in onze webshop kunt besteden.

Hoe verdien ik Divecoins?
Wij hebben vier manieren om Divecoins te verdienen:

  • Maak je eigen account aan op onze website. Als je nog geen account hebt aangemaakt op 1st2dive.nl kunt u dat nu of later, in ruil voor 100 Divecoins. Omdat alles nog nieuw is ontvangt je nu tijdelijk 150 Divecoins bij aanmelden, in plaats van 100!
    Als je rechts bovenin op het woord ‘Mijn login’ klikt krijg je de optie om in te loggen of  je te registreren. Dit is geen aparte manier van inloggen op ons spaarsysteem maar  gewoon uw account bij 1st2dive.nl.  Ben je  geregistreerd of ingelogd dan kun je via de knop ‘Divecoins’ zien hoeveel Divecoins je hebt gespaard.
  • Doe een aankoop. Elke keer dat u iets koopt in de webshop krijgt u, als u ingelogd bent, automatisch Divecoins. U krijgt 4 Divecoins voor elke euro die u op deze manier uitgeeft.
  • Schrijf een review. Als u een bestelling heeft geplaatst krijgt u enkele dagen later een verzoek van Google om een review te schrijven over uw ervaring bij ons. Als u aan dit verzoek voldoet schrijven wij 100 Divecoins bij op uw spaarrekening.
  • Raad 1st2dive aan bij uw vrienden. Als u ingelogd bent en u klikt op ‘Divecoins’ rechtsonder ziet u ook de optie ‘Verwijs je vrienden’. Daar staat een Facebook, Twitter, E-mail en gewone link. Als u deze link aan iemand deelt die daarmee een aankoop doet op onze site van tenminste €25,- krijgt u 100 Divecoins bijgeschreven op uw spaarrekening.

Daarnaast komen wij in de loop van het jaar ook nog met speciale acties waarbij ook Divecoins te verdienen zijn.

Wat kan ik doen met mijn gespaarde Divecoins?
U kunt uw gespaarde Divecoins inwisselen voor een cadeaubon. Deze kunt u gebruiken in de (web)shop van 1st2dive. Op dit moment zijn de koersen als volgt:

1.000 Divecoins = € 5,-     /     2.000 Divecoins = € 10,-     /     5.000 Divecoins = € 25,-

Heeft u voldoende punten gespaard, dan klikt op u op ‘Divecoins’ rechtsonder en dan op ‘Krijg beloningen’.  Daar klikt u dan op de beloning die u wenst en dan krijgt u een code.  U kunt deze code direct inwisselen of op een later moment. Als u dat op een later moment doet, schrijf deze code dan op zodat u deze niet verliest.

Deze code kunt u vervolgens in het bestelproces invoeren. Er is geen minimum bedrag voor  bestellingen met codes, behalve dan de waarde van die cadeaubon.  Een code voor € 5 geeft u dus € 5 korting op een bestelling van tenminste € 5,-. Deze codes zijn alleen geldig in onze webshop.

Voorbeeldje:
Je bent nieuw bij 1st2dive, klikt rechtsonder op de Divecoins  en maakt een account aan. U krijgt gelijk 100 Divecoins
Dan  besluit je tot het aanschaffen van een Tecline automatenset R2, 3delig (Oktopus, 1st en second stage en 3-delig console en 10 jaar garantie) a €375,00. Dit levert je automatisch 1645 Divecoins op. Vervolgens, als je de bestelling heeft ontvangen krijgt u het verzoek om een review te schrijven over ons. Dit doet u, en dit levert u 200 Divecoins op. Tenslotte raadt u 1st2dive aan bij een vriendin die een bestelling bij ons plaatst van tenminste €25. Dit levert u nog eens 200 Divecoins op. Je hebt nu een saldo van 50+1645+200+200=2095 Divecoins. U besluit 2000 Divecoins in te wisselen voor een cadeaubon van € 10 en van deze cadeaubon een polslei te kopen (€17,95). U voert de code van de cadeaubon in en krijgt hierop dan 10 euro korting. Daarnaast krijgt u over dit gehele bedrag weer  89 nieuwe Divecoins . Als u weer een review schrijft komen hier weer 200 Divecoins bij, enzovoort.

Heeft u verder nog vragen over de Divecoins?
Stuurt u dan een mailtje naar info@1st2dive.nl. Als u inhoudelijke vragen heeft over uw Divecoins, vermeld dan het e-mailadres van uw account bij ons, dan kijken we gelijk even met u mee.

Algemene voorwaarden voor Divecoins
1st2dive kan op elk moment wijzigingen aanbrengen in de manieren waarop Divecoins maar ook het aantal  Divecoins verkregen word voor elk van de verschillende handelingen. 1st2dive kan ook op elk moment wijzigingen aanbrengen in de beloningen en de koersen waartegen Divecoins ingewisseld kunnen worden van cadeaubonnen.

Divecoins zijn in principe onbeperkt geldig, totdat besloten wordt met het Divecoin systeem te stoppen. Als 1st2dive besluit met de Divecoins te stoppen worden alle klanten met Divecoins hiervan op de hoogte gesteld en hebben zij nog tenminste een maand om deze Divecoins in te wisselen voor cadeaubonnen. Cadeaubonnen zijn onbeperkt geldig in de webshop van 1st2dive.nl.

Divecoins worden meestal direct toegekend aan een account zodra een handeling die daartoe leidt is uitgevoerd, maar deze Divecoins worden eerst automatisch of handmatig gecontroleerd, door 1st2dive medewerkers, hierdoor kan het een aantal dagen kan duren voordat de goedkeuring volgt en de Divecoins kunnen worden ingewisseld.

Als 1st2dive vermoedt dat er fraude wordt gepleegd bij het verzamelen van Divecoins heeft 1st2dive het recht om Divecoins zonder overleg met de klant ongeldig te verklaren. Maar wel de plicht de klant hiervan op de hoogte te stellen.

Divecoins kunnen niet in ingewisseld worden voor contant geld maar alleen in cadeaubonnen die op de webshop van 1st2dive kunnen worden ingewisseld bij bestellingen of in de shop voor minstens datzelfde bedrag.