Open water diving

Ook jij kan leren duiken! Ontdek een nieuwe omgeving, laat je gewichtloos zweven in een transparante wereld… Het is eenvoudiger dan je vermoedt…
Het PADI Open Water Diver Brevet laat je toe wereldwijd te duiken, samen met je buddy die ook minstens een open water brevet heeft. In deze cursus, die ongeveer 6 weken duurt, leer je de basisknepen van het duiken zodat je deze fascinerende sport op een veilige manier kan beoefenen. De cursus bestaat uit een oriëntatie en vijf modules theorie, waarbij je de basisbegrippen op een eenvoudige, duidelijke en overzichtelijke manier leert ontdekken.

In vijf zwembadsessies leren we je de technieken aan om je comfortabel en met een gerust gevoel door het water te bewegen. In vier buitenwaterduiken pas je in praktijk toe wat je in het zwembad en tijdens de theorie geleerd hebt. Hierbij ontdek je het echte onderwaterleven!
Over je materiaal hoef je je geen zorgen te maken, alles is inbegrepen in de prijs (handboek, cursus, kosten zwembad, gebruik materiaal voor zowel zwembad als buitenwater). Deze cursus is volledig op jouw maat. Het is eenvoudiger dan je denkt!

Wat niet in de cursus is inbegrepen is het vervoer van en naar de duikstek, parkeerkosten, lunches en eventuele entreekosten voor de duikstek.
Het komt zelden voor, maar mochten extra lessen noodzakelijk zijn om tot het gewenste resultaat te komen dan kan dat. Iedereen leert op zijn eigen tempo en dat is ook tevens het voordeel van de opzet van de Padi cursussen.
Extra theorieles  € 35,-
Extra zwembadles incl. materiaal     € 35,-
Extra buitenwaterles incl. materiaal    € 80,-
Nog vragen? Stel ze gerust, wij staan je graag te woord.

Alles over het PADi openwaterbrevet  op een rij:

  •  Wereldwijd erkend
  • Leren in je eigen tempo en omgeving
  • Ervaring opdoen in het zwembad en buitenwater
  • Gebruik van duikmaterialen van de duikschool
  • Duiken tot -18 m
  • Prijs: € 375  (Incl. gebruik duikmateriaal van de duikschool)
  • Groepskorting in overleg.

Als de cursus met goed gevolg is doorlopen dan ontvang je het wereldwijd bekende PADI Open Water brevet.