Discover Local Diving

Discover Local Diving

Wellicht herinner je nog dat je PADI-instructeur je vertelde dat als je reist naar een nieuwe locatie of een onbekende duikomgeving je het beste een oriëntatieduik kunt maken in die nieuwe omgeving. Het is een goed advies en het is zo gepiept. Loop bij het PADI-duikcentrum in die buurt naar binnen en vraag naar het Discover Local Diving-programma. Je gaat dan duiken met een ervaren duikprofessional uit de plaatselijke omgeving waardoor je meer ontspannen van het duikavontuur zult genieten.

Dit programma is geschikt voor elke gebrevetteerde duiker die in een nieuw gebied of omgeving wil duiken.

Als al je duiken bijvoorbeeld in warm water boven koraalriffen plaatsvonden en je wilt nu in kelpwouden in kouder water duiken, dan is Discover Local Diving een perfect duikprogramma.
Of als je hoofdzakelijk bootduiken hebt gemaakt maar je wilt nu een kantduik gaan maken op een duikstek waar je een milde golfslag hebt, schrijf je ook dan in voor het Discover Local Diving-programma.

Academische

De ervaren  PADI-professional zal je briefen over de duikcondities, eventuele gevaren en bezienswaardigheden van de duikstek. Hij zal ook aangeven welk onderwaterleven je te zien krijgt en hoe je daar op een verantwoorde manier mee om moet gaan. Als er speciale procedures of technieken zijn die in de plaatselijke omgeving worden gehanteerd dan zal je duikprofessional je laten zien wat je moet doen om er een leuke duik van te maken zonder al te veel gedoe.

Als je denkt dat je wel een opfrisser voorafgaand aan de duik kunt gebruiken, vraag dan naar het Scuba Review-programma.

Duikuitrusting

Jij maakt gebruik van je basisduikuitrusting, waar onder een masker, snorkel, vinnen, ademautomaat, trimvest, duikcomputer en een duikfles. Maar ook een duikpak waarvan de dikte afhankelijk is van de temperatuur van de omgeving waar je wil gaan duiken. De medewerker van je 1st2dive informeert je over eventuele andere uitrustingsstukken die je nodig hebt.

De kosten voor Discover Local Diving programma’s zijn:

  • Zwembad                                                            =   12.50,- euro
  • Discover local diving buitenwater                 =    85,- euro
  • Discover local diving  combinatie                 = 100,- euro
  • De vierde persoon = Gratis, bij inschrijven van een groep.

Dit is ook een heel leuk om cadeau te doen aan anderen! Neem dus gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Kijk ook eens naar het Padi  Bubbelmaker en Sealteam programma, speciaal voor de Kids.
Meer informatie kom dan in het 1st2divecafe, het clubhuis boven de winkel

Meer weten? Gebruik het formulier.